Friday, May 22, 2009

Kul överraskningAlltså, jag har jobbat så mycket att jag knappt andats på sistone. Vår lilla misse somnade också in i helgen, så har jag inte jobbat så har jag gråtit en skvätt.

Men så har jag ju inte heller haft tid att slarva med maten, utan har ätit ungefär så här varje dag:

Antingen bara en kopp kaffe med smör och liite grädde och sen en försenad frukost/lunch 2h senare, eller alltihop på en gång. Till frukost har jag varje dag ätit scrambled eggs (på 4 ägg) med rikligt med smör och mitt kaffe.

Det står jag mig på till kl. 14 ungefär då jag antingen ätit en finncrisp och ytterligare en kopp kaffe eller 2 ägg ungefär, eller några sillbitar.

Sen vid 18 är det middag och nu har vi fått laxdille, så då har det gärna blivit lax med smör på eller en yogurtsås till och lite grönsaker. Vi har varvat köttfärssås med oliver varvat med riven ost på tallriken *mums*, lax eller en köttbit utan gräddsås men med lite stekt lök till.

Det har jag ätit varje dag och igår kom belöningen:

Jag har jeansen ovan i storlek 18, som hängt i garderoben ett helt år. Hoppfullt köpte jag dessa förra hösten precis när jag avstannade i vikten (dvs började dricka kaffe med massa grädde i). Jag har kommit i byxor storlek 18, men dessa jeans hade absolut ingen stretch, så det var lönlöst. Ibland när jag haft bråttom och inte så mycket rent att välja på i klädväg har jag under året plockat fram dessa jeans bara för att konstatera att de knappt gick över rumpan och blivit URbesviken. Men så igår provade jag samma sak och de inte bara gick över ändalykten utan gick även att knäppa!! OCH jag kunde andas! ;)

Vikt sen sist jag vägde mig: -0.6kg

8 comments:

Anonymous said...

Stort grattis! Jag har flera par byxor i olika storlekar som ligger och väntar på mig...har inte vågat testa dem än. :)

B i t t e said...

Vad kul! Sånt peppar en verkligen, snygga jeans också. ha det bra och lycka till med fortsättningen :-)

petra said...

Hej, jag har precis hittat hit och läst igenom en del av din blogg. Mycket bra inspiration! Jag har kört LCHF - Sockerfritt/koffeinfritt i en månad nu, och mår sååå mycket bättre! Är det ok om jag länkar till dig från min blogg? En sak till, vilka fina foton du tar! Vad har du för kamera? MVH Petra

Anonymous said...

HUR bär du dig åt för att gå ner i vikt? Här händer ingenting på vågen med lchf!!/Jessicka

Camilla said...

Grattis! Jag har också börjat äta LCHF och kommer nu mera i mina sk 'skinny jeans'. Känns toppen!

Jag har också en LCHFblogg där jag lägger ut mina recept med bilder till. Besök mig gärna!
Kram Milla.
www.metrobloggen.se/millasmat

LCHF Forum said...

Visst är det kul när man kommer i kläder som inte passat förut?
Grattis! :)

Syster yster said...

Grattis, hoppas jag oxå får resultat snart..min vikt håller sig fast med näbbar å klor:-(

Spargrisens Mor said...

Hej! Sökte på LCHF och hittade din blogg. Bra skrivet om ditt LCHF liv och jag återkommer gärna för att läsa här. Är själv intresserad av LCHF, och känner att det är bra för mig att äta så, även om jag ff fuskar med för mycket kolhydrater.