Tuesday, March 3, 2009

Sportlovet over

Photobucket

Da var sportlovet over. Veckan dominerades dessvarre mest av barnens "tummy bugs", som det lite charmigare heter pa engelska, men nagra utflykter hann vi med.

Det slog mig nar vi var pa det har soft play centret att jag numer ar mamma till barn modell storre. Da sonens skola inte har lov samtidigt som de andra lokala skolorna, var soft play centret tomt pa barn i 6arsaldern. Istallet var det fullt med 3-4aringar. Alla mammor sprang omkring och forsokte halla kolla pa sina sma och jag slog mig ner med 2 tidningar och skickade ivag mina tva "stora barn" och satt sen och laste i godan ro. *najs*

Vi har ju borjat med LCHF-matlador i skolan denna veckan. Det har gatt jattefint, igar fick sonen med sig ragu *kottfarsgryta* och idag blev det hemmagjorda kottbullar med morotsslantar, majs och riven mozarella ost.

Sjalv haller jag mattet med maten, ingen choklad pa hela februari och detta galler aven i mars. 1 byxstorlek ner, men ingen viktminskning, men jag har pa kann att det ligger precis runt hornet och bara vantar pa mig. :)

1 comment:

Anonymous said...

Fin blogg du har. Hittade din när jag sökte på LCHF bloggar. Nu ska jag titta runt hos dig lite mer!

/Diet Drottningen