Wednesday, July 1, 2009

Hur gick det för er på Midsommar?

Photobucket

I år firade vi Midsommar här i London och det gör jag inte jättegärna om. Matmässigt finns allt på plats, men själva dansandet kring stången hävdar jag inte ska göras i en storstad (i alla fall inte min), så det kändes lite deppigt. Men jobbmässigt gick det inte att åka till Sverige och då fick vi ta det som fanns.

Men maten! Midsommar, liksom jul är ju perfekt för LCHFare. På midsommarafton gjorde vi LCHF-Jansson, köttbullar, stekte korv och åt sill på finn crisp och drack lite öl till. *mums*!!

Jag kände inte att jag blev svullen av att dricka *ett glas* öl , men dessvärre var det så gott att jag gottade mig med sill och öl i kvällarna 3 och sen gick jag omkring som en liten michelin-gubbe i några dagar...några chokladbitar slank ner kväll 3 också, så viktminskningen har totalt uteblivit och med värmeböljan efteråt har jag inte riktigt kommit in i superlowcarb-svängen igen, utan det har slunkit ner ett och annat glas iskall mjölk.

3 comments:

Mikaela Mars said...

Även jag tyckte att midsommar gick superbra, nyttig och naturligt kolhydratfri kost, kändes grymt!

LCHF Forum said...

För mig gick det bara bra, jag grillade en köttbit som hade stått i marinad och till det åt jag sallad och sås. Ingenting märkvärdigt.

Senare drack jag torrt vin. :)

Åsa said...

Hej. Nu var det jättelänge sen jag var inne på besök hos dig. Har glömt hur bra du skriver och vilka fina bilder du tar. Kul att viktminskningen satt i gång igen för dig!!
Ha en fortsatt bra dag. Kram Åsa i Norrköping, som nu kommer att titta in här igen varje dag!