Wednesday, December 3, 2008

Glad av halssladder

Christmas Bouquet

Dagarna trillar iväg i rasande fart och jag undrar lite om jag kanske borde våga hoppa på vågen? Den har ju inte rört sig nämnvärt de sista ehum...4 månaderna. Men idag såg jag lite "sladder" under hakan, eller på halsen och det måste ju bara betyda att det blivit lite mindre under huden där!

Nu måste väl jag vara den enda som blir glad av lite halssladder, men det kan ju bli så, när man tappar vikt och så "repar" man ju sig strax efter.

Så jag kanske ska våga hoppa på den där vågen?

Idag har det blivit hemskt lite mat, kaffe med yttepytte grädde och smör till frukost, samt en finncrisp.

Inser sen till min fasa att jag endast druckit ytterligare en kopp kaffe och ätit lite cashewnötter på resten av dagen. (hur går det ihop?).

Nu blir det en köttbit med smör. Inte en droppe gräddsås eller ens broccoli. Jag mår super i kroppen just nu, men i morgon får det bli sill och ägg till lunch!

2 comments:

Annah said...

Härligt att du mår bra! Jag har också märkt av en minskad hunger på min "GI/LCHF"-diet, men vet inte riktigt vad det beror på. Kanske förkylningen/halsontet som gjorde att jag knappt kunde svälja? ;-)

vi-fem said...

Hej och tack för din kommentar hos mig. Ser att du äter lågkolhydrat, det har jag också gjort i perioder.. Eller, det gör jag i stort sett jämt även om jag då och då faller i sockerfällan. Jag har ätit brödfritt i flera år och på köpet gått ner åtta kilo. Tyvärr så har jag gått upp tre av dem sista tiden pga att jag rört mig för lite och samtidigt börjat småäta. Jag äter mycket grönskaker och frukt så det är inte nån ketosdiet iaf. Jag körde ketos i två veckor för nästan ett år sen och då rasade jag i vikt.
Jag önskar dig en bra dag.
/aw :)