Saturday, December 6, 2008

Yes, det rör på sig!!

Frosted Ivy
Frost i min trädgård

På vågen alltså! Åh, vad glad jag blev i morse! Jag har ju stått still ett bra tag (läs sen juli...), mest för att jag ätit lite mer grönsaker än behövligt vid viktnedgång och sistone då jag gick på så mycket antibiotika och därmed åt yogurt 3ggr per dag, så gick det t o m lite uppåt (fast det undvek jag att nämna här inne...)

Men i morse steg jag hoppfullt upp på vågen andra gången sen i början av september och jag är nere på -9kg! Detta var fullt påklädd, i somras vägde jag mig ju innan jag klädde på mig, så jag känner mig jättepositiv och tänker inte alls baka något lowcarbigt och gott den här helgen utan fortsätta med min strikta LCHF kost.

*hoppar och skuttar av glädje*

Hoppas ni har en fin lördag! Jag ska kedja fast mig vid datorn idag och jobba, föga kul, men jag ska sno till mig lite familjemys ikväll och i morgon ska vi åka på utflykt hela familjen, så jag har en liten morot att jobba efter.

4 comments:

Stream said...

Grattis vad kul!

Amelia said...

Men vad roligt!!! Du är jätte duktig tycker jag! GRATTIS :)

Pain is just weakness leaving your body said...

Hej på Dig !
Grattis till viktnedgången och kämpa på. Själv har jag bakat dinkelpepparkakor i kväll , rekommenderas varmt men bara en om dagen och bara på JUL ;)

Anna-Cathrina said...

Stort grattis! Härligt när det händer saker!