Sunday, January 4, 2009

Riktig mysmiddag hade vi idag

Candlelight
Mina fina Zinkhus

Har inte fått alls mycket gjort den här helgen. Granen står kvar. Allt som vi lyckats med är att planera hur vi ska släpa runt våra möbler för att få till en bättre möblering, men än så länge har vi bara smidit planer..

Till middag idag blev det stek. Maken slängde in 2 stekar (beef roast) i ugnen tillsammans med svamp, paprikahalvor, palsternacka och morötter och hade gåsfett över alltihop. Åh, mums vad gott. Jag, som inte hade tänkt äta några rotfrukter kunde inte låta bli. Palsternacka i ugn är sååå gott! *det blev 3 bitar* Förrutom det har det bara blivit frukost (kaffe med lite smör och mycket grädde, samt 2 finncrisp med smör) och sen nallade jag 1 kokt ägg och 1 stekt ägg från barnen när de åt lunch.

Nu är jag supertrött och ska dyka i säng och fortsätta titta på nya favoritserien Bonde Söker Fru...

5 comments:

Åsa said...

Vilka otroligt fina bilder du tar! Har nyss börjat följa din blogg, kör LCHF sen april förra året..Lycka till och ha en bra måndag! /Åsa

Mia said...

Åsa: Tack, vad snäll du är! Jag köpte mig en kamera för ett år sen och fotade jättemycket under förra året. Det har blivit lite av en daglig grej för mig att försöka fånga något fint med linsen.

Roligt att du började i April förra året, det gjorde jag också! :)

Åsa said...

Bra idé att fota varje dag även om man inte "gör något speciellt"..jag är för dålig på att använda min kamera..Ska bättra mig med det! Nu kör vi vidare mot årsdagen! Kram Åsa

Amelia said...

Vad fina dom var! Är det som en lykta alltså?

Mia said...

Åsa: Ja, det gör vi!! :) Vad kul att vi startade samtidigt, då får vi fira 1år samtidigt. ;)

Jag lägger in en länk till butiken (som är svensk)