Tuesday, January 6, 2009

Wow - vilken dag!!

New

I Söndagskväll krashade min bihåla igen, blir så trött på mig själv. Här har jag slarvat över jul och Nyår med rotfrukter, skumpa, choklad och tänkt "konstigt att den inte krashar".

Men måste jag vänta på att den gör det då???? Så igår var det strikt kost som gällde. Igår kväll sa jag till maken att jag skulle testa att äta kött till frukost. Jag är verkligen en branflakes, fil och lingonsylt-frukost-människa och jag har lite svårt för ägg och bacon på morgonen, utan brukar äta min finncrisp.

Men idag stekte jag alltså en bit kött som jag åt med smör. Och mitt kaffe.

Reflekterade inte över hur jag mådde, men efter frukosten gick jag ut med lilla valpen. När jag kom in klippte jag dottern och sen sonen (hans hår tog över 1h). När jag var klar med det och började dammsuga upp allt hår, fortsatte jag i hela undervåningen och moppade sen golvet. När jag ändå var igång fortsatte jag med köksbänkar och skurade lite här och där. Upp på övervåningen och skurade 2 badrum, fixade fika och kl. 16 insåg jag att jag varken suttit ner ännu!

Om detta beror på köttbiten eller inte vet jag inte, men hjälp vilken energi jag har haft idag!

Det blir helt klart "mat-frukost" i morgon igen. I morgon är det en stor dag. Sonen börjar skolan efter en lång paus sen i våras, då det gick snett. Han mår jättebra nu igen och nya skolan är en riktigt liten toppenskola, så vi har alla lite fjärilar i magen ikväll och ser fram emot morgondagen.

Jo, länken till butiken som jag köpt zinkhusen är

Butiken Flitiga Fredrika

5 comments:

Erika said...

Vilken fin bild du har här. Grön och fin, minner om sommaren som framöver kommer, trots att den nu är avlägsen.

Tack för titten hos mig!

Vinkelevink!

Stream said...

Hej! Här har jag varit förut, men jag vet inte om jag har kommenterat någon gång?

Räknaren kommer härifrån:
http://susnet.se/tjanster

Tack för din kommentar!

Åsa said...

Hoppas att det gick bra för sonen i nya skolan!!
Imorgon är det dags för vägning igen..nervöst :)
Ha en trevlig helg!
/Åsa

Carina/ I huvudet på en samlare said...

Oj så söt vovven är, vi har två stycken hundar här hemma så jag vet vilken jobb, men ochså jätte kul. Roligt att du gillade min sida. och lycka till med LCHF liv. har provat men det är inget jag fixar...har tagit hjälp av vår instruktör på inpuls här i luleå och har med hjälp av dom gått ner 20 kg. Har dock 20 kg kvar men det går åt rätt håll.
kram
carina

Mikaela Mars said...

Härligt med mycket energi! Jag har ätit LCHF i ynka 2 v nu, men har svårt för det här med lagad frukost också. jag försöker göra det så likt det jag känner som frukost, för att undvika illamående. Kokta ägg istället för stekta, och en smoothie på hallon, turkisk meze-yoghurt och linfrön. Funkar bra för en som också annars är väldigt "fil & müsli". :)