Thursday, April 23, 2009

Kaffe och ägg

Photobucket

Ligger på sängen och försöker filtrera bort dotterns gallskrik utifrån trädgården. Jag har lovat mig själv (och maken *efter att han såg mig i upplösningstillstånd när han klev innanför dörren*) att ligga i sängen och koppla av en stund. Pollen, värme och trotsig 3åring kan driva den mest vänligt sinnade *dvs mig i morse* person att bli galen. *pust*

Det känns tungt med pollenet just nu. Det är 20-25grader varmt, soligt och ...pollenigt. Det känns som jag andas genom ett tyg eller något och näsan gör ont och därmed gnager det i huvudet lite.

Maten har dock börjat flyta på fantastiskt bra. Jag fokuserar på kaffe och ägg. Kaffe (lite kaffepulver), smör och grädde. 2 koppar på morgonen och en finn crisp med smör. Till lunch blev det 4 scrambled eggs i mycket smör. Alltså, jag inser ju att jag åt mycket ägg när jag gick ner mycket. Man blir ju så mätt på några ägg bara.

Nu till middag blir det köttfärssås med riven mozzarellaost. Sen ska jag bums i säng, näst efter barnen.

3 comments:

Mikaela Mars said...

Ägg är rikitgt bra ja! Härlig smak, kan lagas i olika konsistens, så man blir inte trött på det i längden! :)

P@rtyplupp said...

Har nyss hittat hit! Vilken bra blogg!
Går det bra om jag länkar till dej?

Jag äter också LCHF, sedan 3 år tillbaka, och har aldrig mått bättre! Jag har blivit frisk från kronisk värk i lederna och en massa andra små-åkommor.

Lycka till!
/Belinda

Mia said...

Mikaela Mars: Håller med, ett hade jag dille på kokt ägg, men nu är det scrambled med smör.

P@artyplugg: Vad roligt med ytterligare en LCHFare, jag länkar gärna tillbaka!