Wednesday, April 22, 2009

Lycka

Photobucket

Åh, vad jag längtar till dagen då jag tog bilden ovan. Det var några veckor sen och vi var i vår lokala botaniska trädgård och det hällregnade. Som pollenallergiker blir man verkligen tårögd av lycka över sådana dagar. Idag var inte en sån dag. 25grader och pollen högt och lågt.

Har varit på kvartsamtal med fröken. Blev dock inget kvartsamtal, utan 50-minuterssamtal *hon är så trevlig!* Tur att ingen var efter oss. Det var i alla fall jätteroligt, för hon hade bara gott att säga om sonen och nu sitter jag här och bara är sådär jättestolt över honom.

Matmässigt har jag haft en väldigt snål dag. I morse gapade kylskåpet mer än tomt och när jag sen upptäckte att de sen hade stängt av gatan som affären ligger på, när jag kom körandes hem efter att ha lämnat sonen på skolan, så beslutade jag mig snabbt att vi kunde överleva till eftermiddagen på några ägg. Oturligt nog tog smöret även slut och ägg utan smör är inte speciellt gott tycker jag.

Dagens meny:

Morgon: 2 koppar kaffe med liite smör och grädde.
Lunch: 3 kokta ägg, en halv burk tonfisk och (inte god) majonnäs.
Middag: Ska äta något kött, typ lövbiff med stekt lök och smör *det är såå gott! Löken är min festlighet för att fira sonen som mår så bra i skolan.*

Forfarande inte planerat ett dyft för 7årskalaset. *lite stressad* En mamma i klassen talade om att hennes dotter tyvärr inte kunde komma på kalaset, innerst inne blev jag lite lättad. Jag är ganska nöjd om 75% av klasskompisarna kommer.. ;)

1 comment:

Katrin said...

Vilken fin bild! Jag förstår att du längtar dit:)