Saturday, October 4, 2008

Boande helg

366 Photo Challenge Boat

Har haft en väldig Sverigelängtan sista dagarna. Denna vackra lilla hamn gick vi förbi i somras varje gång vi gick till vår lilla lokala strand. Åh, jag längtar dit. Stillheten, de kala klipporna och det salta havet.

Men jag vet att jag har en ny sommar framför mig nästa år. Tills dess får jag njuta av mina bilder av sommaren. Både digitala som mentala.

Idag är det inboande som gäller. Eller, vi ska i alla fall få upp en tavla eller två och framför allt persiennerna i vardagsrummet. Jag känner mig som jag sitter i ett skyltfönster, alltså de som går utanför går liksom "nedanför" huset, men jag ser ändå huvuden som promenerar precis 2 meter från min sköna fåtölj och jag kan inte koppla av på kvällarna.

Chokladen har slutat utöva sin magi över mig och suget e borta. (Barnen är friskare, likaså har jag fått sova lite mer.) Ser fram emot att prova lite roliga LCHF-recept i helgen, återkommer när jag väl lagat och provsmakat. :)

I morgon tänkte jag göra en kul grej. Någon som hört talas om Ett Foto I Timmen? Det är ett jättekul projekt att vara med i, om man tycker om att ta kort och berätta om sin dag. Vill du läsa mer om det, kolla in den här sidan. Vill du vara med, hojta gärna till mig, det vore roligt att se din EFIT-dag.

2 comments:

Dessi said...

Efit är roligt! Det finns väl ett datum varje månad där de som är medlem på en efit-sajt ska lägga upp sina bilder (den här kanske: http://ettfotoitimmen.se/)?

Jag har iallafall alltid lyckats glömma bort det :( Men det skulle vara kul att se dina efit-bilder så bra som du fotograferar :)

Dessi
www.dessi.se

Mia said...

Hej Dessi!

Ja, jag tycker EFIT e jättekul.

Jag inser att mina länkar inte syns i texten, de är ju samma färg som den vanliga texten, men det stämmer, det är ettfotoitimmen.se som jag pratar om och länkar till.

Jag ska lägga upp mina bilder i kväll. Jag hade hoppats att jag skulle laga god lchf-mat, men istället blev min dag, rent matmässigt väldigt torftig! :)

Vad roligt att du tycker om mina foton! Jag skulle säga att jag är mer en enveten amatörfotograf än en skicklig sådan. Tar man en massa kort så lyckas alltid något. ;)