Tuesday, October 14, 2008

Mysig födelsedag

Photobucket

Igår var det dags för födelsedag igen. Det blev en trevlig överraskning i många bemärkelser, en av dem var min ålder. Sonen frågade hur gammal jag blev och när jag svarade 37, så sa maken "nähä, du fyller bara 36!". DET var en trevlig överraskning, det det stämde ju med lite huvudräkning. Jag är "bara 36". ;)

Dagen började med att jag väcktes av 2 små förskräckliga varelser stod och väste "Ja må hon leva" vid fotändan av sängen. Det var barnen som fick premiäranvända sina Halloweenkostymer. De tyckte det var otroligt kul att skrämma slag på mamma sådär på morgonkvisten. Jag fick också en Wii-fit (!!!). Jätteglad blev jag, men lite snopet var det när paketet skulle levereras mellan kl. 10 och 13 och när de kom var det endast batterierna som kom, själva wii-plattan och spelet kommer mellan den 14:e och 28:e... *fniss*

På eftermiddagen bar det av till doktorn för att visa knölen. Dottern fick följa med in och hon, som alltid är lillan i familjen, kände sig jättestor och stolt och blev ooad och aaad av alla receptionister, sköterskor och doktorn. (När vi kom ut och maken frågade vad doktorn sagt, sa dottern blixtsnabbt "cute").

I alla fall, jag, som hade tänkt att allt bara var en mensgrej blev lite förvånad när hon med en gång när hon kände på bröstet sa "var det här?" och jo, visst kände hon en knöl. Men så kände hon på det andra bröstet och kände en knöl till och då sa hon att det nog var en körtelknöl, men ville ändå ringa sjukhuset för att komma till en specialist. Sen blev jag lite stressad när hon ville få dit mig samma dag på en tid, men eftersom det var min födelsedag sa bokade hon en tid till mig nästa måndag. *hepp* Ska jag vara ärlig, blev jag lite orolig, men samtidigt är det skönt att de vill kolla ALLT på mig, för några år sen kom jag ju ingenstans fast jag mådde så dåligt.

Väl på väg hem och klockan började bli fem, sa jag till maken att vi skulle skippa baket av low carb tårtan han planerat, så vi åkte till affären och de valde ut den här söta tårtan till mig. Jag tog en liten bit och man får verkligen en chock av allt socker när man inte brukar äta det. Men tårtan vad jättegod. På kvällen blev jag lite svullen, men idag e jag ok, inget sug och ingen huvudvärk. (Jag tog en liten bit och åt sen en stadig middag efter bara någon timme)

Den var väldigt kul att fota också. :)

4 comments:

Dessi said...

Stort grattis på födelsedagen!! :D

Kram
Dessi :)

Typ noll said...

Grattis! Vilken underbar tårta. Kul med wii fit, jag fick också en sådan när jag fyllde år för en månad sedan. Det är verkligen jätteroligt. Lycka till med läkarbesöket.

Kram
Helena (Fettbramat)

Anna-Cathrina said...

Grattis i efterskott!

Mia said...

Tack, tack snälla ni! :)

Wi-fit e en riktig hit. Jag trodde lite fånigt att det var mer en leksak, men det är verkligen suveränt med boarden som får en att verkligen hålla posture och balans på ett sätt som man inte kan testa sig annars.