Monday, October 6, 2008

EFIT 5 Oktober 2008

För den som inte känner till det, så är EFIT ett svenskt fotoprojekt, som står för Ett Foto I Timmen. Jag tycker detta är ett jättekul projekt och då jag är med i det på min fotoblogg, täntke jag göra en LCHFvariant också. :) Nu blev det inte så att dagen gick i varken matshoppingens eller matlagningens tecken, så istället blir det "en vanliga söndag i en LCHFares liv"

Photobucket

10.06 Jag vaknar efter en välbehövd sovmorgon. Barnen har studsat upp och ner ur sina sängar halva natten och sist jag gick upp för trappan till deras rum var kl. halv fem.. (jag inser när jag postar detta kort att man inte ska fota sina badkarskranar när man så att säga är "klädd för duschen", men jag har synat detta foto och det är helt säkert för publisering!)

Photobucket

11.20 Vi har inget kaffe och det tar en lång stund för mig att klura ut vad jag ska ha till frukost, då jag vanligen (om jag är hemskt trött) bara tar en kaffe med grädde till frukost. Det blir 10%ig yogurt med grädde i och en finncrisp med smör. Det blir en "arbetsfrukost" framför datorn.

Photobucket

12.20 Jobbar fortfarande och jag får maken att hugga tag i projektet "sätta upp IKEA persiennerna" vi köpte förra helgen.

Photobucket

13.25 Nu är jobbet gjort och dottern inspekterar verket. (Själv är jag jättenöjd!)

Photobucket

14.25 Nu när vardagsrummet blev så mysigt fick vi en plötsligt inspiration att köpa oss en tv till vardagsrummet. Då vi ännu tidigare inte råkat på regn här, sen vi kom från Sverige, så tar det mig ca 35 minuter att rota runt i alla flyttlådor för att hitta barnens nya regnkläder.

Photobucket

4.30 Här är vi påväg mellan 2 olika tv-butiker och åker genom en vacker park.

Photobucket

18.30 När vi väl kommer fram till den andra tv-butiken stänger den framför näsan på oss och vi inser också i samma stund att de större matbutikerna stängt, så vi handlar på en Shell-mack/matbutik. När vi kommer ut därifrån blir barnen fashinerade av "slottet" som finns bakom macken.

Photobucket

7.30 Väl hemma tar jag en svängom med vår nya familjemedlem, Hetty.

Photobucket

8.30 Vi har mysljus till middagen (barnen äter soppa med grädde i och lite bacon och ägg och vi äter bacon och ägg.) Vi är alla jättetrötta, så jag glömmer helt av EFIT under själva läggningen.

Photobucket

23.00 Efter att ha fått barnen isäng, jobbar jag en timme och vid 23 dyker vi isäng och kollar på ett av våra favoritserier, Svensson, Svensson. Maken somnar efter 10 minuter och jag byter till Desperate Housewives, men somnar efter ca 10 minuter av den.

Hoppas att du också har haft en fin helg!

För att se vad andra har gjort för EFIT klicka här.

2 comments:

Kajsalisa said...

Vilka fantastiska bilder...ska be att få återkomma!!!!!!!

HTTP://www.kajsalisa.blogg.se

Dessi said...

Härliga bilder! :) Hoppas ni får tag i en ny TV. Det skulle jag nog egentligen också behöva även om jag är nöjd med min tjockisTV ;)

Dessi
www.dessi.se