Friday, June 13, 2008

Bevisat!

Då var det fastslaget, man blir INTE trögare av att äta LCHF. Igår var min bror på besök. På makens begäran hade han med sig ett spel till vår Wii, som skulle provas när barnen var isäng.

Vanligtvis får jag panikslag om man ska köra något racerspel och OM jag för den sakens skull är med på ett hörn (det var många år sen vi spelade egentligen, innan barnen kom, när vi delade lägenhet) så fick jag liksom vara med utan att man tog något större notis. Men IGÅR...då vann jag storslaget över herrarna i allt från mushroom cup till alpina piståkningar. ;) *helvass*

Nu har brodern åkt igen och lugnet har lagt sig över huset. Ikväll blir det säsongsfinal på Desperate housewives tillsammans med goda köttfärsbiffar i senapssås som jag lyckades göra idag. (hopplöst när man lagar mat på kvällstid, det finns inget bra ljus att ta kort i..)

Jag har inte vägt mig i morse, men igår hände något helskumt, jag tänkte inte väga mig, men så ställde jag mig i alla fall på vägen med jeans och hela faderullan på på morgonen och hade gått ner -0.4kg. Ivrigt slet jag av mig jeansen och hoppade på vågen igen och ..nä, då var det ingen viktnedgång alls. Insåg vid det tillfället att jag ska tänka mer på att äta bra istället för att stå och vingla på vågen för ynka minus här och där.

Oh, nu nu är broccolin klar, ha en trevlig kväll!

3 comments:

Annah said...

Det fanns en tid när jag gjorde precis likadant med vågen. Fick till slut hejda mig och inse att det inte får handla om vågen, utan om maten och hälsan! Men visst är det lite roligt att väga sig och inse att man gått ned! =)

Mia said...

Mm, det har blivit lite för mycket vägande. Hela kalaset och besöket har swungat mit lite ur balans, inte matmässigt, men att vi hade folk här som INTE åt LCHF fick mig att känna att det blev motigt efter några dagar och då vill man ju gärna att vågen ska bekräfta och motivera och när man inser att man blir sur och tvär för att vågen "inte gör som man vill" då fokuserar man klart på fel grej. ;)

Anna-Cathrina said...

Vågen är en riktig buse som man inte kan lita på. Så där gör min våg också. Nä du har rätt, bättre att fokusera på hur man faktiskt mår.