Sunday, June 1, 2008

Fixarsöndag

Min hemmagjorda leverpastej

I morse tog jag kort på min pastejmacka. Åh vad gott det var! Barnen har också ätit pastejen idag och de ville inte ha något annat pålägg, så det var väldigt gott betyg!

-0.4kg i morse, blev glad. Bara 4.1 kvar till första delmålet och nu har jag gått ner -6.9kg. Det känns verlkligen.

Negativt, har haft migränhuvudvärk i 3 dagar nu, men jag har bara fått den då jag varit i solen och det är 28grader varmt, så egentligen inte så konstigt, förr tålde jag inte ens över 16grader och sol utan att få huvudvärk..

Har haft en kreativ dag, har varit på byggvaruhus och handlat mer färg, hittat golv vi vill ha och köpt grästrimmer, nya toalettlock och annat fix. Känns bra. Då ska vi bara göra klart också.

4 comments:

Annah said...

Bra jobbat! Jag är oerhört imponerad att du gjort egen leverpastej, jag har inte ens vågat tänka tanken själv!

Mia said...

Vad snäll du e! Det är ett jättesteg för mig som knappt lagat mat tidigare, har fått en nystart som heter duga nu när jag inte är svimfärdig av hunger när man ska laga mat och riktigt njuter av att hantera råvaror (jo, t o m levern..) ;)

Annah said...

Ja precis. Jag upplever också att LCHF gör att man vågar pröva mer saker i köket (även om jag inte vågat ge mig på lever än! *skratt*). Min matlagning sträckte sig förr till makaroner och korv, numera gör jag alla möjliga köttfärsröror, grytor och annat smaskigt! =)

Anna-Cathrina said...

Det är gott med leverpastej, jag har också gjort efter det receptet. Fast det var mest jag som åt :0)