Monday, June 2, 2008

VärmeIdag klarade jag värmen!! +28grader och sol och jag låg inte däckad i migrän!! *iih* jag vet faktiskt inte om det har hänt de senaste 10åren! Ok, så jag har inte varit i solen, hållit mig i skuggan, men jag har varit igång. I morse åkte maken till en auktionskammare och hämtade ett jättefint gammalt skrivbord och en byrå som jag köpte i lördags. 200kr styck samt en liten pall jag ropade in för 25kr, den är jättesöt. Jag satte igång och slipa byrån, som sen fick sig ett lager vit färg. Lagade LCHF pannkakor, som jag faktistk klarade av att äta idag. Gjorde dock med 6ägg, 2dl grädde och bara 3 matskedar cocos. Och så hallon och grädde till... *mums!*

Sen har jag städat och fixat och på eftermiddagen lekte jag ute med barnen och vattenslangen. Det var två trötta barn som somnade. Själv ska jag bänka mig med Desperate Houswives, har börjat kolla series 3 och är hooked. Nu e det solo som gäller i 3 dagar, sen har maken semester i en vecka. *yippie*!

2 comments:

Anna-Cathrina said...

Jag ska prova det där pannkaksreceptet, låter bra.
Grattis till viktnedgången och att du klarade värmen!

Mia said...

anna-cathrina:

Tack, vad snäll du e! Det har gått väldigt bra med värmen, faktiskt. Håller jag mig i skuggan och på hemmafronten, så funkar det utmärkt. Kommer ihåg tidigare somrar, då undrade jag seriöst om jag skulle klara mig till kvällen..

Jag tycker att det blir mycket bättre utan en massa kokos i, det triggar bara mitt sockermonster. Se bara till att vispa ordentligt varje gång du ska ta en skopa pannkakssmet, då ägget gärna lägger sig i botten.