Wednesday, June 11, 2008Har haft en riktigt bra dag. Jag känner mig inte lika hispig, har sovit gott 2 nätter (tack vare full dos sömnisar, men ändå) och ikväll känns det riktigt bra.

Målat 1 rum och -0.1kg i morse.

2 comments:

Tina said...

Hej Mia!
Tina heter jag och jag kallar mig Gnici på Kolhydrater i Focus....Blev glad när jag hittade hit till din blogg - kommer att följa dig och ditt nya liv...
Själv är jag inne på 13:e dagen med LCHF livet och jag känner tvärt emot hur du kände dig i början - nämligen att mina "problem" blivit värre sedan jag började med kosten och jag är trött och grinig....Men det kan också bero på att jag haft problem med inflamation i en tand, som drogs ut i går, så det ska väl bli bättre nu då äntligen....Avundas inte alls dina bihåleinflamationer;)
Kram på dig och tuffa på i dina nyvalda spår.
/Tina

Mia said...

Hej Tina!

Tack för din kommentar, jag har sett dig flyga förbi på kolhydrater i fokus!

Vad jätteduktig du e som har fortsatt trots att du mått dåligt. Hoppas verkligen att det vänder för dig när du fått ut tanden *huuu!*

Kom bara ihåg att vecka 3 är riktigt tuff, sen blir det bättre. Jag verkligen halkade av hela LCHF vecka 3 och fick kämpa mig tillbaka och "landade igen i v6" kan man nog säga.

Vi får peppa varandra!