Friday, September 12, 2008

Framme!

..och online igen! Flytten gick jättefint, vi steg upp kl. halv fyra i lördags och kom hit lagom mosiga vid 10tiden, då även flyttlasset kom. Veckan har mest gått åt att städa, då det inte var speciellt bra städat (läs inte alls). Lustigt nog känns "stora steget hit igen" inte alls så stort. (det har visat sig att både vår hyresvärd och granne är svenskar!! Vad är oddsen för det?)

Vi har bott i området förrut, när sonen föddes och det var länge sen jag flyttade till ett område jag redan känner till. Jag t o m känner till i vilken ordning varorna står i lokala butiken! :)

Jag ska erkänna att LCHF har varit lite på glid under veckan. Take away 2ggr, Chinese, men jag åt mest black bean beef (strimlat kött) och liknande, men ändå. Och choklad. Fattar inte, har ju kunnat ha choklad liggandes i skåpet och bara tagit nån bit då och då under sommaren, men har fullkomligt vräkt i mig denna veckan, men som tur är är vågen fortfarande nerpackad nånstans och nu har jag "lugnat mig" igen och hoppas att det hela har balancerat ut sig innan jag hittar den.

Har spanat in en ekologisk affär inne i stan som jag hoppas åka och besöka i helgen. Det finns mer ekologiskt att välja på här i England, så det ska bli spännande att se hur shoppingkorgen ser ut framöver. Gräsbeteskött kan man även beställa hem, ska testa det också!

Matuppdatering: Åh, har precis ätit den godaste av middagar! Ekologisk sirloin steak (kan det vara entrecote?) med gräddsås med stekta vitlöksbitar i, vitlöksost och färsk oregano, samt kokt broccoli!!! *mums!* Har haft en bra matdag, "bara" 2 bitar 86%ig choklad, resten ligger kvar i skåpet. Ägg och bacon till lunch och 2 finncrisp med mozzarellaost till frukost!

2 comments:

amelia said...

Halloj!

Kikar in här för första gången, vilken fin blogg! Det verkar som du har hittat en diet som verkligen fungerar för dig! Vad härligt! Jag menar, om man kan få viktminskning som en effekt av en diet är det ju toppen, men att dessutom märka av så mycket positiva sidoeffekter är ju helt fantastiskt! Kram!

Mia said...

Hej amelia!!

Vad kul att du har hittat hit! Ja för mig betyder LCHF att jag fått mitt liv tillbaka, det är omvälvande, fantastisk, skitjobbigt vissa dagar, samtidigt så simpelt etc etc och jag vill starta bloggen för att dela med mig om min "resa" till en bättre hälsa.

Kram Mia!