Saturday, September 27, 2008

Våga vägra vågen!

Photobucket

Nu verkar det som om det går utför på vågen. Nu tappar jag definitivt byxorna! Jag har varit lite otålig att hitta min våg de senaste dagarna. I någon av de utspridda 120flyttkartongerna ligger den.. men så sa maken idag "men oj! Du måste verkligen gått ner!" och då kände jag "Ja, jag e verkligen "on a roll, here" och varför ska jag då nödvändigtvis ställa mig på vågen.

Det går ju bra med maten, och jag krymper i omfång. Om jag nu ställer mig på vågen och jag mot förmodan inte har gått ner ett endaste gram, så kommer jag ju blir lite sur (känner mig själv) och risken är ju då större att jag tappar gnistan. Hela grejen med LCHF för mig, är att det är inte en "bantningsdiet" som jag går på i x antal månader, utan det är så gott och man mår så bra av det, att jag aldrig nånsin igen vill gå tillbaka till mitt high carb liv igen.

Så, jag bestämde mig i morse för att våga vägra vågen i några veckor till. Extra peppad blev jag nu ikväll när jag läste det här inlägget hos Kostdoktorn.

Tags: , , ,

3 comments:

Fru Filur said...

Hallojsan!

Du undrade vad cevapcici var ; och det är typ "avlånga köttbullar" med smak från vitlök och paprika. Kommer väl ursprungligen från länderna kring balkan om jag förstått det hela rätt.

Mia said...

Hej Fru Filur! :)

Tack, jag undrade vad det var för något. Låter väldigt gott.

Lycka till med träning och LCHF nu i nästa vecka!

/Mia

QvinnaDeLuxe said...

Blir väldigt peppad av dina inlägg och känner så väl igen mig i att man "vill frälsa världen!"
Kram Q