Saturday, September 20, 2008

Nästa år så!

Rings

Idag har jag och dottern haft en mysdag ihop. Maken och sonen har kört bilen genom Danmark och sitter just nu och guppar på Nordsjön. Det känns overkligt skönt att allt kommer vara på plats i morgon.

Insåg idag att jag har har slagit lite av ett rekord den här veckan.
  • Jag har varit iväg på barngympa 2 dagar
  • Gått och handlat 4ggr denna veckan (tror inte jag lyckats med det på många, många år!)
  • Haft ett jobbmöte (jösses var det denna veckan?!)
  • Varit själv med dottern nu i helgen.
  • OCH sovit 1 natt utan Stilnoct. Det gick väl sådär, men nu känner jag mig peppad att prova åtminstone 3 nätter utan. Jag sov i alla fall 3h och mådde inte uselt idag.
Insåg också att det är vår bröllopsdag idag. Vi är helt hopplösa på att komma ihåg sånt. I juni letade vi efter vår "förlovsningsklippa" på svenska västkusten och när det väl kom till kritan (i slutet på Juli), så glömde vi helt av vår förlovningsdag, vi var inte ens säkra på datumet, men min farmor hittade ett utklipp i tidningen att det var samma dag som dotterns födelsedag, så nu kommer vi väl i alla fall ihåg det i fortsättningen!

Ringarna på bilden är mina och pinsamt nog måste jag erkänna att jag aldrig burit min bröllopsring på mitt finger! Och idag är det 6 år sen vi gifte oss.

När vi gifte oss var vår son 5 månader, jag hade väl en del av graviditetskilona kvar och tänkte att bröllopsringen skulle vara i samma storlek som förlovningsringen, som jag slutade använda under graviditeten pga svullnad och vikt (vi gjorde det brittiska sättet och jag fick en fin ring med sten när vi förlovade oss och så utväxlade vi ringar när vi gifte oss.) I alla fall, bröllopsringen är mycket bredare, så den hade behövt vara lite större, och eftersom jag aldrig tappade mina kilon har jag ALDRIG haft den på mig!!!

Men jag e i och för sig övertygad att de kommer sitta på mitt finger nästa jubileum, det återstår väl att se.

Har ätit riktigt bra i två dagar och det känns i kroppen. Jag t o m tappade byxorna igår när jag bar upp grejer till övervåningen! Jag e peppad att ta tag i vikten igen och i morgon ska jag försöka hitta vågen, om jag inte hittar den får det i alla fall bli en uppskrivning av vad jag har ätit.

3 comments:

Mia said...

oops... eh, ja, er, happy anniversary, typ... :)

/Glommer

Mia said...

*haha* E du online ute på böljan den blå? ;) Happy anniversary!

amelia said...

Grattis på bröllopsdagen!!!
Jag har en liten utmaning till dig på min blogg.