Wednesday, September 24, 2008

*Pjuff*!

Ro vid vatten

...som dottern säger av lättnad när hon dimper ner på pottan. "Det va näla ögat"! utbrister hon lyckligt.

Jag gör det samma idag. Maken, som kom hem med våra sista grejer från sommarstugan i söndags råkade ut för något jättesnöpligt. När han packade ur bilen, så bar han även in datorn, som han varsamt forslat från Edinburgh till svenska västkusten och nu då igen tillbaka till UK igen, hann inte mer än komma innanför dörren förrän jag hörde en stor KRASCH. Hela datorn (med make) åkte i stengolvet med ett brak! Maken var verkligen inte glad och sanningen att säga inte jag heller. Det är datorn som vi använder som digital recorder för att spela in från tvn och jag älskar min lilla tvstund på kvällen, vi brukar se till att vi spelar in något som vi vet tycker är roligt och avkopplande och nu i flytt-omställningstider är det skönt att "ha den lilla stunden" på kvällen.

Datorn funkar trots kraschen i golvet! *yay*

Är hemskt trött idag. Det kommer nog ta ett tag innan kroppen ställer om sig på att "sova ordentligt" efter att jag slutat med Stilnoct:en. Men jag sover inte dåligt, jag e bara inte lika utvilad. Får hålla ut lite, så blir det säkert bättre.

Jag ska koncentrera mig på att må bra idag. Jag ska njuta av att jag faktiskt klarar av att dammsuga ett helt hus istället för att gnälla för att det måste göras. Bilden ovan tog jag en riktigt bra dag, som vi hade i Sverige. Vi hade precis fått ja till att hyra det här huset och vi satt på klipporna och bara mådde bra och tittade på barnen som skuttade omkring på stranden. Ska fånga den känslan igen idag. ;)

Likaså ska vi äta bra LCHFmat idag *tycker det rullar på bra igen*. Barnen har ätit fet yogurt till frukost idag, jag har inte ätit ännu. Jag satte kaffevatten på spisen, satte mig sen vid datorn och glömde helt av vattnet, så allt jag åstadkom var en bränd kastrull. Vi ska fika lite ägg om en stund och sen blir det köttfärssås till lunch. Dottern får tomater till och sonen, som är tomatallergiker ska få tärnad gul paprika.

Ska se om jag kan hitta vågen också, jag har tappat mina byxor i flera dagar nu, så jag tror det börjar hända grejer igen. :)

Tags:

No comments: