Tuesday, May 13, 2008

Glada fötterDe här skorna köpte jag förra sommaren. Som man kan se på färgen har de inte använts så mycket. De var nämligen jämt för små. Tre dagar sen insåg jag att nu kan jag ha dem på mig och idag glappade de riktigt, så jag var tvungen att dra igen hela dragkedjan, något jag inte kunnat göra förrut!

Hela jag går annorlunda bara efter 5 veckor med LCHF, jag kan använda höften nu och rör kroppen när jag går istället för att "vagga fram". *underbart!*

Har haft en riktigt bra dag:

8.00 I kopp fil.

11.00 Kaffe med grädde och finn crisp med 2 skinkskivor och 1 ostskiva.

15.00 3 rullar med skinka och bourjin-ost emellan. (otroligt gott, det skulle bara blivit 2, men så fanns händelsevis 2 skivor kvar och en ynka gnutte ost, så det slank ner)

19.00 Laxbit ungsbakad med olivolja på och en stor knippe broccoli som kokat i grädde i ugnen. (detta var för sent, jag kände mig yr och skakig när jag väl skulle äta, men ville få dottern i säng istället för att äta med henne vrålandes brevid mig.)

Ska ta ett ägg med smör nu på kvällen.

Har varit helt fantastiskt glad och nöjd och jämn i humöret. Har haft palpitations dock (oregelbundna hjärtslag), men det berodde nog på att jag bryggde kaffe i morse då jag inte hittade min pulverburk och kanske bryggde det lite starkt?

Kände mig så peppad av -0.6kg i morse att inget liksom kunde gå fel idag trots väldigt lite sömn.

2 comments:

Desiré said...

Vad roligt! :) Vad är det för skor förresten? De ser riktigt snygga ut!

/Dessi
www.dessi.se

Mia said...

Hej Dessi!

De heter Merrell och är inköpta i svensk skobutik förra året. Jag gillar dem.