Thursday, July 17, 2008

Knasdag

LCHF Low Carb Blog

Idag har det mesta "gone out the window". Insåg i morse att maten inte alls skulle räcka tills maken kom hem (ikväll). Barnen gick det ingen nöd på, de fick falukorv och gurka till lunch och fiskpinnar och ärtor till middag. Jag petade i mig några skivor falukorv och det var nog sista gången jag köper det till barnen. Huuu!

Sen upptäckte jag att jag har en otrevlig bula i munnen idag. Ser verkligen ut som nån inflammation, men så tappade jag ju (för ett tag sen) en temporär lagning till en tand som ska rotfyllas utan att göra något åt det, åh, jag e så DUM!! Då jag inte ätit kolhydrater har jag inte kännt något i tanden, men sånt ska man ju inte gå och vänta på...Så nu överväger jag att vi allihop ska åka över till min underbara tandläkare, så hon får fixa detta. Men att flyga över Nordsjön för att träffa en svensk tandläkare, när man befinner sig på semester i Sverige, det känns bara för ironiskt. Men har man tandläkarskräck så har man..vi behöver ändå åka över och fixa med lite grejer, men hade väl inte tänkt ta det nu..hm, tål att tänkas på.

Och så gick sonens glasögon sönder. Par nummer 1 slarvades bort för några veckor sen, så i morgon blir det storletning.

Förrutom det har jag ätit yogurt, grädde och hallon 2ggr och mår inget vidare. Tänkte äta en massa ägg med smör nu på kvällen. Hoppas maken köper med sig något på vägen hem, men det är inte helt troligt att de skulle ha en trevlig köttbit på Statoil som han får för sig att köpa hem.

Ja, ni hör, jag e lite av ett vrak idag, men om 1h kommer maken heeeem och tills dess hoppas jag att jag åtminstone ska få upp alla de 1000 pärlor som dotterns precis vräkte ner på golvet när det var dags att gå och lägga sig. "Det fnöar, mamma!"

1 comment:

Larssons said...

Du klarade det galant. Hoppas att du har laddat kylen med ny bra mat till dig.