Thursday, July 24, 2008

Snubbelvecka


LCHF blogg hortensia

Var inte alls upplagd för den här veckan. Har mest snubblat mig igenom de senaste dagarna, som varit fyllda av pottpepp (3åring), omplåstring (bägge), sällskapsspel (6åring), nedräkning till födelsedag (3åring) och disk, tvätt och sen drös i säng på kvällen.

Idag ska maken se på ett hus, som vi kanske ska hyra. Jag lyckades hitta en gammal säljpdf-fil på nätet som innehöll en massa bilder och en planritning, så under de senaste 3 dagarna har jag laddat makens mailbox med saker han ska tänka på när han tittar på huset. Han har med sig filmkamera, så förhoppningsvis så får han med det mesta! *ih, spännande!*

Matmässigt har jag varit jättetråkig, samma sak till middag som lunch, dvs köttfärssås ena dagen och entrecote den andra och kyckling idag. Ser verkligen fram emot att ha lite sällskap på kvällarna så jag kan hitta på något roligt att göra. Vågen rubbar sig inte en millimeter, men det e ok.

3 comments:

QvinnaDeLuxe said...

Hej,
följer din blogg nu med spänning! Hur länge har du LCHF:at? Hur mycket har du gått ner och hur äter du? (ca kcal-mängd & kolhydrat%).

/Q

Mia said...

Hej Q!

Jag började äta enligt LCHF i början av april och har nu gått ner 8.8kg.

Jag skriver inte upp varje dag vad jag äter, men brukar landa inom 1600-1900kcal om dagen? Brukar kolla av ibland med MinMat.net.

Hälsofördelarna som vunnit med LCHFkosten kan du läsa i min marginal.

Tack för pepp!

Mia said...

Jo, om du kikar bakåt, så brukar jag posta mitt dagsinnehåll med mat från Min Mat när jag väl kollar av där.